Malpas, turistlerle halkı birlikte düşünüyor

Müşteri yoğunluğu İngiltere ve Türkiye olan Malpas, otelin her etkinliğini yerli halkın da katılımını sağlayacak şekilde organize ediyor

ads ads ads ads
18/06/2011
Havadis Hayat

ads
Malpas, turistlerle halkı birlikte düşünüyor

 Müşteri yoğunluğu İngiltere ve Türkiye olan Malpas, otelin her etkinliğini yerli halkın da katılımını sağlayacak şekilde organize ediyor

YERLİ HALKI KUCAKLAMA ANLAYIŞI… Sadece yurt dışından gelen müşteriler değil, ülkemizden otele konaklamak için gidenler ve bölgedeki turizm ve eğlence faaliyetlerinden yararlanmak isteyenleri de etkinliklerinin içine çeken anlayışla müşterilerini kucaklama felsefesini benimseyen Malpas Hotel, özellikle Cornaro Beach Club ile bu yönde önemli bir adım attı

“YERLİ YATIRIM OLDUĞUMUZDAN DOLAYI HALK SAHİPLENDİ”… Malpas Hotel’in yerli bir yatırım olduğu ve yerli özkaynaklarla kurulduğunu anımsatan Nazan Ulukök Akdal, Kıbrıs halkının da bundan dolayı oteli sahiplendiğine dikkat çekerek, bunun da çalışma azimlerini ve daha iyi hizmet verme çabalarını artırdığını vurguladı.

İngiltere, Türkiye ve İran yoğunluklu bir müşteri portföyü bulunan Malpas Hotel, organize ettiği etkinliklerde ve otel müşterilerine dönük hizmetlerini tasarlarken kendini yerli halka göre de konumlandırıyor.

Sadece yurt dışından gelen müşteriler değil, ülkemizden otele konaklamak için gidenler ve bölgedeki turizm ve eğlence faaliyetlerinden yararlanmak isteyenleri de etkinliklerinin içine çeken anlayışla müşterilerini kucaklama felsefesini benimseyen Malpas Hotel, özellikle Cornaro Beach Club ile bu yönde önemli bir adım attı.

Malpas Hotel Oprasyon Müdürü Nazan Ulukök Akdal, otel müşterisi olmayanların deniz keneranda yer alan Cornaro Beach Club & Fish Restaurant yanında Çatalköy sırtlarında yer alan dağ ve deniz manzaralı Malpas Hotel’in tüm faaliyetlerinden yararlanabileceğinin altını çizdi.

Vatandaşların, geniş imkanlar sunan otel havuzu, SPA ve bar eğlencelerine katılabildiklerini vurgulayan Akdal, yaz aylarında terasta haftada 4 gece canlı müzik eğlenceleri bulunduğunu ve Jazz barlarındaki eğlencenin de halka açık olduğunu ekledi.

Bu yıl altıncısı yapılacak olan Salsa Festivali’nin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden akdal, eylül ayında yapaılacak festival tarihlerinde otel odalarının tümünün bugünden dolduğunu belirterek ilginin boyutuna dikkat çekti.

Malpas Hotel’in yerli bir yatırım olduğu ve yerli özkaynaklarla kurulduğunu anımsatan Nazan Ulukök Akdal, Kıbrıs halkının da bundan dolayı oteli sahiplendiğine dikkat çekerek, bunun da çalışma azimlerini ve daha iyi hizmet verme çabalarını artırdığını vurguladı.

Her hafta bir ünlünün konseri

Malpas Hotel’in kurulduğu 2007 yılından itibaren yer yıl organize ettiği etkinlikler ve verdiği hizmetlere yenilerini eklediğinin altını çizen Malpas Hotel Oprasyon Müdürü Nazan Ulukök Akdal, her haftasonu Türkiye’den gelen ünlü sanatçıların katıldığı konserler düzenlediklerini belirtti.

Geçtiğimiz ay Sıla ve Özcan Deniz’in verdiği konserlerin yoğun ilgi gördüğünü belirten Akdal, temmuz ayında da ünlü sanatçıların müşterileriyle birlikte olacağını kaydetti.

Cornaro Beach Club’ta plaj-disko-balık restoranı hizmetleri bir arada

İki farklı iskele alanı ve ayrıca VIP iskele bölümüyle misafirlerine hizmet eden Cornaro Beach Club, konukların konforu için her ayrıntı düşünmüş, şezlong, minder, şemsiye ve havlu gibi tüm ihtiyaçları sunuyor.

Sakin bir ortamda konumlanan Cornaro Beach Club’ın huzur dolu sakin ortamında keyifle güneşlenebilme imkanı yakalayan konuklar, restoran hizmetlerinden de sahil henarında faydalanabiliyorlar.

Geniş bir yelpazede sunulan içecek menüsünü, sıcak ortamda müşterilerini serinletmek için tasarladıklarını kaydeden Malpas Hotel Oprasyon Müdürü Nazan Ulukök Akdal, otel müşterileri yanında yerli halka da aynı imkanları sunduklarını belirterek, “Eğlence severleri jet ski, banana, kano gibi su sporları için de güzel mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Aynı mekan içerisinde bulunan Cornaro Balık Restoran’ında öğlen ve akşam yemeklerinde balığın tatının çıkartılacağı bir mekan yarattıklarını kaydeden Akdal, “Birbirinden lezzetli Kıbrıs’a özgü yöresel mezeler, çeşitli ara sıcak servisleri, özel tabak sunumu ile taze sezon balıkları, açık büfe tatlı ve meyveden oluşan mükemmel bir menünün böyle hoş bir manzarada tadına doyum olmuyor” sözleriyle verdikleri hizmeti anlattı.

Akdal, balık restoranına gelenlerin aileleri yada sevenleriyle manzara eşliğinde güzel bir ortam yarattıklarını kaydetti.

Gece eğlencelerine de önem verdiklerini ve Kıbrıs gençliğini bölgeye çekecek organizasyonlarına club eğlencelerini de dahil ettiklerini belirten Akdal, otelin Cornaro tesislerinde haftanın üç günü (Çarşamba-Cuma-Cumartesi) gece 22.30’dan itibaren Club Mansion olarak hizmet verdiklerini kaydetti.

Cornaro Beach Club & Fish Restaurant yaz sezonu açılış programını bu akşam yapıyor.

Sürekli müşteriler oluştu

Müşteri profillerinin her yıl genişlemesinin müşteri memnuniyetinin göstergesi olduğunu belirten Malpas Hotel Oprasyon Müdürü Nazan Ulukök Akdal, yeni bir otel olmalarına rağmen, geçmiş yıllarda otellerinde konaklayıp da memnun kaldığı için yeniden gelen müşerilerinin günden güne arttığını kaydetti.

Müşteri yoğunluğunun İngiltere ve Türkiye’den olduğunu ifade eden Akdal, bu yıl İran’dan da ciddi miktarda müşteri ağırladıklarını belirtti.

İngiliz müşterilerin daha çok havuz ve deniz tercih ederken İranlı müşterilerin ise, kültürel gezileri daha çok tercih ettiklerine dikkat çeken Akdal, “iyi bir ortamda hizmet sunduğumuz müşterilerimize misafirperver yaklaşımımız da eklenince memnuniyet artıyor” dedi.

18/06/2011 09:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Magazin, Hotel haberi
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.